Soita 0400 946 285 | Laita viestiä paivi@psykologinenpainonhallinta.fi
Psykologinen Painonhallinta Prosessi® Viikonloppukurssi Tampereella 30.8. – 1.9.2019

Psykologinen Painonhallinta Prosessi® Viikonloppukurssi Tampereella 30.8. – 1.9.2019

Onko JOJOilu ja laihdutuskuurit vieneet voimasi, intosi ja kenties rahasi, moneen kertaan? Tuntuuko, että tarvitsisit ennemmin rohkaisua, valmentajaa tai coachia pysyvän elämäntapamuutoksen ja painonhallinnan tueksi, kuin orjallisia kuureja ja dieettejä? Uskotko, että hyötyisit enemmän jonkun muunlaisesta Personal Trainerista kuin sellaisesta, joka kertoo vain miten pitää syödä ja liikkua? Olisiko elämätapojen muutosten opettelu helpompaa jos joku kulkisi rinnalla prosessissa ja olisi juuri sinua varten, kuuntelemassa, kertomassa hyödyllistä tietoa ja kannustamassa? Kärsitkö tunnesyömisestä ja voisiko olla, että tarvitsisit apukeinoja tunteiden monipuolisempaan käsittelyyn? Onko itsetuntosi kokenut kolhuja ja olet laiminlyönyt itsestäsi huolenpitämistä? Olisiko nyt oikea aika löytää hyvä, oman näköinen ja kokoinen elämä?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, on Psykologinen Painonhallinta Prosessi juuri sinua varten.

Kurssin ja mukaan saatavan materiaalipaketin aiheita:

Elämäntilanteen kartoitus, laihduttamisen ja kituuttamisen loppu, totuuden kohtaaminen, hyvän valitseminen ja salliminen, itsensä hyväksyminen ja itsetunto, vastuu omasta onnellisuudesta, tunnesyöminen, vireystasojen ymmärtäminen ja säätely, ajatusmallien haltuunotto ja muuttaminen, motivaatio, sopivan kokoiset tavoitteet, unelmat, elämän nälkä ja yltäkylläinen elämä.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi® antaa sinulle toimivat työkalut hyvän ja terveellisen arjen ja elämänhallinnan ylläpitämiseksi prosessin ajaksi ja siitä eteenpäin.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi® on valmennuspaketti, joka toteutetaan ryhmämuotoisena pe 18-21, la 10-16 + yhteinen liikuntahetki liikuntakeskus GoGolla klo 18, jonka jälkeen saunamahdollisuus, su 10-18.

Hinta 300 €.

Ilmoittautumiset Päiville p. 0400 946 285, paivi@psykologinenpainonhallinta.fi.

Sulje valikko