Soita 0400 946 285 | Laita viestiä paivi@psykologinenpainonhallinta.fi
Psykologinen Painonhallinta Prosessi® Tampereen GoGolla syksyllä 2019

Psykologinen Painonhallinta Prosessi® Tampereen GoGolla syksyllä 2019

3.9. klo 18.00 Psykologinen Painonhallinta Prosessi® infoilta

Tiedät kyllä miten pitäisi syödä ja liikkua, mutta et syitä miksi toistuvasti valitset toisin. Onko sinulla jo monta laihdutuskuuria takana, paino jojoilee ja “maanantaina sitten” ajattelu kuulostaa tutulta? Psykologinen Painonhallinta Prosessi® on juuri sinua varten.

Psykologinen painonhallinta® on täysin uudenlainen laihduttamisen, painonhallinnan ja hyvän elämän konsepti. Hyvän valitseminen, itsestä kokonaisvaltaisesti välittäminen ja huolehtiminen tekee kevyiden ja terveellisten asioiden valitsemisesta helpompaa kuin kieltoihin perustuvat kuurit.

Painonhallinnan hankaluuksia tarkastellaan myös pintaa syvemmältä; ajattelutasolla syntyneiden vääristymien ja tunnetason ongelmien kohtaaminen on tärkeä osa onnistumista. Itsetunto vahvistuu, saat uusia keinoja tunne-elämän avuksi ja opit uusia ajattelumalleja.

Psykologinen painonhallinta on siis kaikkea muuta kuin puntarin ja mittanauhan tuijottamista ja kaloreiden laskemista. Se on yltäkylläistä elämää ja hyviä valintoja, läpi elämän, rohkaistuna, selkeiden ja hyvien ohjeiden avulla.

Tervetuloa kuuntelemaan ja tekemään oivalluksia pysyvän painonhallinnan ja elämäntapamuutoksen taustalla vaikuttavista ajatus- ja tunnemalleista.

Tutkitun tiedon ja rohkaisun, sekä konkreettisten tehtävien avulla saat kiinni uudenlaisesta tavasta elää itsellesi sopivan näköistä, kokoista ja tuntuista elämää.

Kouluttajana Päivi Niemi, terapeutti, psyk.EAT, työnohjaaja, seksuaalineuvoja ja personal trainer opiskelija (Varala 2/2020) www.psykologinenpainonhallinta.fi

Infotilaisuuden jälkeen voit ilmoittautua 10.9 alkavaan Psykologinen Painonhallinta Prosessi®-valmennukseen.

10.9. klo 18.00 Oman laihduttamisen historia, nyt loppuu laihdutus, kituuttaminen ja kuurit, totuuden kohtaaminen ja hyväksyminen, hyvän valitseminen ja salliminen.

24.9. klo 18.00 Terve itsetunto, vastuu valinnoista ja omasta onnellisuudesta, tunnesyöminen, vireystasojen ymmärtäminen sekä säätely.

15.10. klo 18.00 Uusien ajatusmallien omaksuminen, motivaation päivitys ja ylläpitäminen sekä sopivan kokoiset tavoitteet.

29.10. klo 18.00 Unelmat, elämän nälkä ja oman kokoinen elämä.

12.11. klo 18.00 Matka jatkuu, mihin, minne ja miksi. Onnea valinnoista, nyt ja jatkossa!

Jokaiselta tapaamiskerralta saat apukeinoja ajattelun ja tapojen muutokseen, tutkittua tietoa, keinoja tunteiden käsittelemiseksi sekä konkreettisia työkaluja mukaan Prosessiin. Punnitus mahdollinen Prosessin tueksi (ei pakollinen).

Sulje valikko