Psykologinen Painonhallinta Prosessi® kirja

Psykologinen painonhallinta prosessi® on täysin uudenlainen laihduttamisen, painonhallinnan ja hyvän elämän konsepti. Hyvän valitseminen, itsestä kokonaisvaltaisesti välittäminen ja huolehtiminen tekee kevyiden ja terveellisten asioiden valitsemisesta helpompaa kuin kieltoihin perustuvat kuurit.

Painonhallinnan hankaluuksia tarkastellaan myös pintaa syvemmältä; ajattelutasolla syntyneiden vääristymien ja tunnetason ongelmien kohtaaminen on tärkeä osa onnistumista. Itsetunto vahvistuu, saat uusia keinoja tunne-elämän avuksi ja opit uusia ajattelumalleja.

Kirja koostuu kolmesta erillisestä mutta toisiaan tukevasta osasta.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi® kirjan ensimmäinen osuus on ajattelunaiheeksi ja oivallettavaksi tarkoitettua asiaa siitä, mitä psykologinen painonhallinta on. Se pitää sisällään tutkittua ja rohkaisevaa tietoa painonhallinnan ja elämän tapojen muuttamisen avuksi, sekä tehtäviä, joiden avulla mieltä, eli tunteita ja ajattelua, pyritään muuttamaan toivottuun suuntaan.

Kirjan keskimmäinen osa pitää sisällään 26 viikkoaukeamaa, joiden täyttämisen voit aloittaa koska vain, eli ne eivät ole riippuvaisia vuosiallakasta. Helppokäyttöisten ja motivaatiota ylläpitävien viikkotehtävien avulla voit seurata edistymistäsi puolen vuoden ajan ja aina siitä eteenpäin!

Kirjan viimeinen kolmannes pitää sisällään herkullisia reseptejä, joista kaikki ovat valmistettu ilman valkoista sokeria ja vehnää. Näiden ihastuttavien kuvien kanssa julkaistavien reseptien on tarkoitus rohkaista valitsemaan hyviä, kevyitä, terveellisempiä ja helppoja herkkuja painonhallinnan tueksi.

Lähde matkalle tekemään oivalluksia pysyvän painonhallinnan ja elämäntapamuutoksen onnistumiseksi. 

Valitse hyvää itsellesi.

KIRJA JULKISTETTIIN 18.1.2020 Vire messuilla Tampereella

Päivi Niemi
Psykoterapeutti, työnohjaaja, seksuaalineuvoja, personal trainer

Tee tilaus

Kirjan hinta kotiin postitettuna 38 €.

Tilauslomake