Psykologinen painonhallinta prosessi

Onko JOJOilu ja laihdutuskuurit vieneet voimasi, intosi ja kenties rahasi, moneen kertaan? Tuntuuko, että tarvitsisit ennemmin rohkaisua, valmentajaa tai coachia pysyvän elämäntapamuutoksen ja painonhallinnan tueksi, kuin orjallisia kuureja ja dieettejä? Uskotko, että hyötyisit enemmän jonkun muunlaisesta Personal Trainerista kuin sellaisesta, joka kertoo vain miten pitää syödä ja liikkua? Olisiko elämätapojen muutosten opettelu helpompaa jos joku kulkisi rinnalla prosessissa ja olisi juuri sinua varten, kuuntelemassa, kertomassa hyödyllistä tietoa ja kannustamassa? Kärsitkö tunnesyömisestä ja voisiko olla, että tarvitsisit apukeinoja tunteiden monipuolisempaan käsittelyyn? Onko itsetuntosi kokenut kolhuja ja olet laiminlyönyt itsestäsi huolenpitämistä?

Olisiko nyt oikea aika löytää hyvä, oman näköinen ja kokoinen elämä?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, on Psykologinen Painonhallinta Prosessi juuri sinua varten.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi on valmennuspaketti, jonka voit käydä läpi yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Psykologinen Painonhallinta Prosessi pitää sisällään 5 tapaamiskertaa 3 – 6 kuukauden sisällä. Tapaamisten myötä saat henkilökohtaisen painonhallintavalmennuksen sekä monipuolisen materiaalipaketin uusien elämäntapojen omaksumisen tueksi.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi pitää sisällään viisi tapaamiskertaa, henkilökohtaisen tuen, sometuen, prosessiin liittyvän ison materiaalipaketin, kotitehtävät, ravinto-opastusta, omaan tasoosi sopivia liikuntaohjeita ja yllätyslahjan. Psykologisen Painonhallinnan Prosessin® hintaan kuuluu kaksi kehonkoostumusmittausta, prosessin aluksi ja lopuksi. Näin prosessin aikana tapahtuvat prosessit voidaan todentaa luotettavasti.

Tapaamiskertojen ja materiaalien aiheita:

Elämäntilanteen kartoitus, laihduttamisen ja kituuttamisen loppu, totuuden kohtaaminen, hyvän valitseminen ja salliminen, itsensä hyväksyminen ja itsetunto, vastuu omasta onnellisuudesta, tunnesyöminen, vireystasojen ymmärtäminen ja säätely, ajatusmallien haltuunotto ja muuttaminen, motivaatio, sopivan kokoiset tavoitteet, unelmat, elämän nälkä ja yltäkylläinen elämä.

Näistä teemoista ja materiaaleista muokataan jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtainen muutosvalmennus, eli Psykologisen Painonhallinnan Prosessi.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi antaa sinulle toimivat työkalut hyvän ja terveellisen arjen ja elämänhallinnan ylläpitämiseksi prosessin ajaksi ja siitä eteenpäin.

Psykologinen Painonhallinta Prosessi pitää sisällään viisi tapaamiskertaa, KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSEN, henkilökohtaisen tuen, sometuen, prosessiin liittyvän ison materiaalipaketin, kotitehtävät, ravinto-opastusta, omaan tasoosi sopivia liikuntaohjeita ja yllätyslahjan. Psykologisen Painonhallinnan Prosessin® hintaan kuuluu kaksi kehonkoostumusmittausta, prosessin aluksi ja lopuksi. Näin prosessin aikana tapahtuvat prosessit voidaan todentaa luotettavasti.

Hinnat

400 e / hlö
350 e / hlöä jos kaksi osallistujaa
300 e/hlö jos 3 tai useampi osallistuja

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.

Maksutapana käy käteinen, Smartum, laskutus ja pankkikortti.

Psykologinen Painonhallinta Prosessin® läpikäyneiden kommentteja

Sari

45 v

Olen kokeillut kaikki olemassa olevat laihdutuskuurit. Siis ihan kaikki. Olen laihtunut. Ja lihonut takaisin. Nyt vihdoin löysin oikeamman tavan ajatella. Uskalsin kohdata monta kipeää totuutta elämästäni ja itsestäni. Valitsemalla hyvää ja oppimalla arvostamaan itseäni enemmän, olen saanut kiinni ihan toisenlaisesta elämästä, tässä ja nyt.

Tuula

37 v

Pelkäsin tulla kurssille koska kärsin musertavasta häpeästä ylipainoni takia. Tuntui että olin ajautunut umpikujaan kun en enää voinut itselleni mitään. Lasten saamisen jälkeen, ruuhkavuosien väsymysten vuoksi minulle oli käynyt näin. Totuuden kohtaaminen oli vaikeaa.
Päivin lempeä ja ymmärtäväinen asenne auttoi löytämään uusia näkökulmia asioihin. Pääsin vihdoin uhrikuopastani ylös ja sain vihdoin voimaa jonka avulla voin ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistani! Huumori ja kurssilla kokemani yhteys muihin kurssilaisiin avasi silmäni sille, miten paljon tarvitsenkaan elämääni naurua, rentoutumista ja niitä elämän värejä, joista kurssilla puhuttiin. Elämäni muuttui, kiitos siitä.

Maria

61 v

Hyvä kurssi. En tiennyt mitä odottaa kun en ollut törmännyt psykologiaan painonhallinnan yhteydessä aikaisemmin. Kannatti tulla. Hyödyin erityisesti vireystasojen ja tunnetaitojen opettelusta, koska ne ovat juuri minun ongelmiani. Pelkäsin, ettei näin vanhana voi enää muuttua. Mutta onneksi voi! Sain rohkaisua moniin asioihin ja koin kurssilta mukana tulevan sometuen erinomaiseksi jatkoa ajatellen. Tykkään myös merkkaamis-systeemistä, jota käytän edelleen viikoittain. Suosittelen.

Tero

38 v

Kerrankin puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Päivi osaopetti hyvin syvällisempää näkökulmaa laihduttamiseen kuin pelkkää kalorien laskemista!