hyvillä mielin herkutellen-verkkokurssi

Kun herkuttelet, tee se hyvillä mielin-ilman syyllisyyden tunteita! Tee maukkaasta syömisestä terveellinen elämäntapa tämän verkkokurssin avulla.  Kurssi on tehty ilolla ja innostuminen kuultaa kaikesta tekemisestä läpi. Kaikki kurssilla tehdyt herkut ovat sokerittomia tai vehnättömiä. Herkut ovat helposti mukaan pakattavia välipalaksi tai muuhun herkutteluun. Tuotteita voi pakastaa ja ottaa sieltä muutama kerrallaan pikkunälkään tai evääksi.

Joskus on hankala keksiä painonhallinnan kannalta hyvää, herkutteluun sopivaa välipalaa tai jälkkäriä. Samoihin herkkuihin kyllästyy helposti ja aina ei jaksa miettiä, mitä mikäkin herkku sisältää. Ehkä omiin valintoihin sopivia, painonhallintaa edistäviä tuotteita on vaikea löytää ollenkaan. Hyvällä mielin herkutellen-verkkokurssin myötä opit tekemään muutaman hyvän välipalan ja herkkujälkkärin. Helpoilla resepteillä, käytännönläheisillä videoilla, kauniilla kuvilla ja kädestä pitäen opastaen onnistut reseptien kanssa varmasti!

Psykologisen painonhallinnan yksi kantavista ajatuksista on hyvän valitseminen itselle, koska vain hyvä kantaa pitkälle. Suun ja syömisen kautta tuleva nautinto on yksi ihmisen perustarpeista, eikä sitä voi loputtomiin ohittaa. 

Kaikkien reseptien, sekä Psykologisen painonhallinnanprosessin kehittäjä Päivi Niemi ohjaa kurssia rennosti ja rempseästi yhdessä Johanna Järven kanssa. Johanna on osallistunut jo monesti psykologisen painonhallinnan live-ja verkkokursseille. Johanna on psykologisen painonhallinnan somelähetti @johku17 instagramissa.